MagyarEnglishDeutsch

Pontosság és őszinteség

A munkafolyamatainkban és kereskedelmi kapcsolatainkban változatlan prioritásaink a pontosság és az őszinteség.

 

 

Tisztelet

Egyforma figyelmet fordítunk minden vevőnkre. Az ügyfeleket nem a forgalmuk vagy a kereskedelmi volumenük alapján ítéljük meg, inkább a komolyságuk és tiszteletük alapján, amit a saját üzletükre fordítanak.

 

 

Vevőközpontúság

Minden ügyfél vevő, amíg úgy dönt, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat vásárol tőlünk. Miután kiválasztottak minket, mi vagyunk a partnereik egészen addig, míg az aktuális projektet be nem fejezték.

 

 

Felelősségtudat

Ami az iparág gyors és rugalmas jellegét illeti: Bármilyen termékhiba vagy eltérés esetén a mi elsődleges feladatunk a partnerünk problémájának megoldása a lehető leggyorsabban, ahelyett, hogy papírmunkával, és eljárási szabályokkal zavarnánk őket, így a lehető leghamarabb tudják folytatni gyártási munkáikat.

 

 

Elhivatottság

Biztosítjuk munkatársainknak, hogy hatékonyan és helyesen tudják felhasználni egyéni jogaikat, biztonságos és egészséges munkakörnyezetet kínálunk, ami tisztességes az alkalmazottainkkal szemben. A munka-élet egyensúlyt nagyra értékeljük, ami elengedhetetlen munkatársaink személyi fejlődéséhez.

 

 

Versenyszellem

Csak a jogszabályok és az etikai eszközök keretein belül versenyzünk. Nagyra értékeljük a pozitív, konstruktív versenyt az iparági együttműködés részeként.